Waarom zou u voor AKMAN kiezen?
• Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
• Vrijblijvende offerte aanvraag.
• Professionele dienstverlening.
• Goede planning.
• Geen 8 tot 17 mentaliteit.


Diensten

Verbouwingen - Onderhoud - Totale renovatie - Dakkapel - Dakraam - Aan/uitbouw - Opbouw - Badkamer - Kleintimmerwerkzaamheden 

Uw huidige woning(en) nieuw leven in blazen of uw woning(en) laten opknappen voor de verkoop. De verbouw van uw woning(en) is een omvangrijk project, waar veel bij komt kijken. Wij bieden u een compleet dienstverlening voor de keuzes waarvoor u komt te staan wanneer u uw woning(en) gaat verbouwen. Zo bent u goed voorbereid en dat is een eerste stap op weg naar een succesvolle verbouwing.

Wanneer u met ons een overeenstemming hebben bereikt, vinden wij het belangrijk om een gespecificeerd contract op te stellen. Hierin staat een uigebreide werkbeschrijving met tekeningen, eventueel berekeningen, materiaalkeuze, tijdsduur en een prijsopgave.

Bij Akman Bouw wordt een standaard bouwcontract (Verbouwingsovereenkomst 1998), opgesteld door BouwGarant, gebruikt. Hierin staat ook beschreven wat de leveringsvoorwaarden zijn voor zowel u als opdrachtgever en voor ons als aannemer. Met Akman Bouw bent u ervan verzekerd dat alle afspraken zwart op wit staan. Dat geldt ook voor tussentijdse afspraken, bijvoorbeeld meerwerk.

Het kan gebeuren dat er tijdens de verbouwing wijzigingen in het oorspronkelijke plan ontstaan. Wij adviseren uw tijdig van eventueel meerwerk en de gevolgen voor de bouwtijd en –kosten.

Simpel, snel en safe
Hoe werkt het? Heel eenvoudig: u vult gegevens en wensen op de website in via de offerte formulier. Binnen een paar dagen ontvang u een offerte op maat. Zo ziet u in één oogopslag wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn. Akman bespaart u dus tijd, geld en… de nodige rompslomp. 

 

Enqûete

Wat is voor u het belangrijkste bij het kiezen van een bouwbedrijf?